Rejestracja: 26 wrz 2012 02:19 Posty: 14 Lokalizacja: Krosno Has thanked: 0 time Been thanked: 0 time
Car: Yamaha Fazer
Imię: Grzegorz
Witam wszystkich Motocyklistów. Chciałbym prosić o obstawę naszego ślubu, który odbędzie się 28 września w Bóbrce koło Krosna. i ja i moja przyszła żona jesteśmy motocyklistami, często bywamy na tego typu akcjach. Jedną z bardziej wzruszających na której byliśmy, była ta w Rzeszowie u niepełnosprawnego motocyklisty. Marzymy o tym, żeby i nasz ślub był tak niepowtarzalny, a Wy motocykliści możecie pomóc nam to zrealizować. Wiem, że to jeszcze sporo czasu ale wolałem zaprosić Was wcześniej żeby jak najwięcej motocykli mogło przybyć. Ślub tak jak już pisałem, odbędzie się w kościele parafialnym w Bóbrce o godzinie 15. Z całego serca postaramy się Wam odwdzięczyć:)
Sala na której odbędzie się wesele znajduje się kilka kilometrów dalej w stronę Krosna.
Jeszcze raz bardzo prosimy o Waszą obecność, a im więcej Was będzie tym większą radość nam sprawicie:)
_________________ People who are not aware of the danger
can`t be said to be brave
Rejestracja: 05 mar 2012 07:57 Posty: 173 Lokalizacja: Kozłówek Has thanked:41 times Been thanked:19 times
Car: yamaha xj 600
Telefon: 660034987
Imię: Katarzyna
28 wrzesnia- moje urodziny.
Najprawdopodobniej zaczne świetowanie tego dnia od Waszej parady.
Piekny termin sobie wybraliscie.
_________________ XENA
"Nie wątp w błękit nieba, gdy nad Twoim dachem wiszą ciemne chmury"
;-)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości