Rejestracja: 05 sty 2012 10:42 Posty: 33 Lokalizacja: Rzeszów Has thanked:6 times Been thanked:1 time
Car: plecak na yamaha fz6 s2 black edition
Siemka! Jak ktoś mnie nie zna to jestem synem Frumenta.
Potrzebne mi wsparcie w Bitwie Szkół w Hip Hopie . Potrzebne są osoby, które będą kibicowały Gim nr. 5. Półfinały są jutro o 18:45, a finał o 19:00 w Milleniu Hall. Bardzo proszę o wsparcie!!! Pomożecie? Jak by ktoś mógł to niech przybędzie o 18:00 koło fontanny ogarneli byśmy jakieś transparenty, okrzyki itp. Z góry wielkie dzięki w imieniu całego Gimnazjum!
_________________ Motocykl jest jak Media Markt - nie dla idiotów!!!
Rejestracja: 03 lip 2010 06:17 Posty: 2660 Lokalizacja: Kańczuga Has thanked:104 times Been thanked:65 times
Car: Suzuki dl
Telefon: 604480457
Panowie i Panie zróbmy show
_________________ - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
Rejestracja: 19 wrz 2010 08:23 Posty: 745 Lokalizacja: Rzeszów Has thanked:89 times Been thanked:84 times
Car: Yamaha FZ6N S2 Korba Edition
Imię: Marcin
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości